“Willems & Zn Schoonmaakdiensten”

Theo Willems:

“Mijn naam is Theo Willems en ik ben algemeen directeur bij Willems & Zn Schoonmaakdiensten in Wormer. Sinds enkele jaren ondersteunt AAGORA ons, tot groot genoegen, met onze financiële zaken. Ons bedrijf heeft een historie vanaf 1966 waarvan 40 jaar bij dezelfde accountant. Door verjonging in ons bedrijf en omdat wij willen blijven groeien hebben wij in het eerste decennium van de 21e eeuw gekozen voor een jong accountantskantoor. Via onze bankrelatie kwamen wij in contact met AAGORA en de samenwerking was vrij snel beklonken.

Wij hebben geen spijt gehad van de verandering en dat willen we dan ook niet onder stoelen of banken steken. Ons vertrouwen in het partnership met AAGORA kunnen wij niet beter verwoorden.”

Over Willems & Zn Schoonmaakdiensten:

Willems & Zn is sinds haar oprichting in 1966 een specialist in het bewassen van het glaswerk. Tegenwoordig is Willems & Zn ook actief op het gebied van totaalonderhoud, kantooronderhoud, bouwschoon oplevering, ongedierte bestrijding, hoge drukreiniging, recycle hoge drukreiniging, milieubewuste gevelreiniging, verkoop reinigingsmiddelen voorzien van de nodige informatiebladen en P.I.S.