“Meer vrije tijd en een winstgevendere situatie.”

Pierre Heuft:

“Alweer 20 jaar terug bracht mijn bank mij in contact met AAGORA Accountants & Adviseurs. In die tijd moest ik bij mijn vorige accountant een jaar op de jaarrekeningen van mijn 4 horeca bedrijven wachten. AAGORA heeft er voor gezorgd dat ik iedere dag inzicht had in de financiële situaties van mijn bedrijven. Nadat bleek dat enkele bedrijven niet winstgevend waren, zijn deze verkocht.

Hierdoor creëerde ik meer vrije tijd en een winstgevendere situatie, waardoor wij weer groeien. Nu heb ik maandelijks contact met AAGORA. Ik bespreek dan de uitkomsten van de door mij gevoerde online-administratie met de prognoses met mijn accountant. Er wordt met de branchekennis meegedacht.”

Over Brasserie de Houten Vier:

Perfect gelegen aan de rand van Amsterdam, langs de A2 en midden in de natuur bij de Golfbaan de Hoge Dijk, tussen Amsterdam en Abcoude. De gehele dag geopend voor niet-golfers en golfers. Van een heerlijk kopje koffie in de ochtend, een snelle of uitgebreide lunch in de middag tot een fantastisch diner in de avond. Ook beschikbaar: twee vergaderzalen en een zonnig terras in de zomer. En… gratis parkeren!