Over ons

AAGORA is een accountants- en advieskantoor, waar betrokken medewerkers zich inzetten om ondernemers te laten groeien. Op een persoonlijke manier, die bij hen past. Wij werken vanuit een karakteristiek pand aan de Zaan in Wormerveer. Onze roots dateren uit 1995, met een lange staat van dienst en veel ervaring.

Expertise

We hebben alle noodzakelijke expertises in huis op het gebied van accountancy en financiële bedrijfsvoering. De omvang van ons kantoor is groot genoeg om klanten deskundig van dienst te kunnen zijn. Maar wij blijven klein genoeg om je persoonlijk te behandelen. Of je nu een zzp-er bent, of een CEO van een flinke onderneming: je kunt een gerichte, bij je passende, aanpak verwachten. Een aanpak die de gehele financiele bedrijfsvoering ondersteunt en vooral kijkt hoe je als bedrijf verder kunt groeien.

De vennoten van AAGORA hebben gemiddeld ruim 25 jaar ervaring in accountancy en advisering. Ze onderhouden samen met de medewerkers de relaties met klanten. Ze zijn aanwezig bij alle cruciale klantbesprekingen. Ze staan borg voor de persoonlijke, op groei gerichte, aanpak van AAGORA.

Peter Oomen - Partner -

"Onze aanpak is persoonlijk. Door openheid en vertrouwen voorkomen we vage antwoorden en teleurstellende adviezen."

Martin Kleijn - Partner -

"Onze grote interesse in de ondernemer en zijn bedrijf is de garantie voor een persoonlijke benadering."

Jos Jager - adviseur AAGORA -

"Met oprechte interesse en een brede ervaring in de accountancy en adviespraktijk sta ik mijn kanten in de adviesrol bij "

-

Leer ons beter kennen

Nieuwsgierig geworden, maar wil je eerst kijken of het klikt:
Kom eens langs voor een kop koffie!
Klikt het?
Wij stellen graag een team samen dat het beste bij je specifieke situatie past.